Till Riksförbundet
Gå till distrikt
  • Hem
  • Aktiviteter
  • CECILIA KYLLINGE - Bäst i test - En skrytsam historia med musik i två akter

CECILIA KYLLINGE – Bäst i test – En skrytsam historia med musik i två akter

SÖNDAGEN DEN 23 APRIL KL. 16.00, CECILIA KYLLINGE ger föreställningen Bäst i test – En skrytsam historia med musik i två akter, ca 45 + 35 minuter.

 

Sedan 2009 har Cecilia Kyllinge och hennes produktionsbolag Humor, Musik & Allvar turnerat runt i Sverige. Tillsammans med mamma Solveig har hon skapat nostalgishowerna Ta lugnt ta en Toy, Tag det rätta tag Cloetta, Myggjagare och Näbbstövlar, och Bjällerklang.

 

Om föreställningen Bäst i test – En skrytsam historia med musik

När Cecilia var barn så var kalasbyxor och sockiplast högsta mode och ett par näbbstövlar väntade i hallen, Findus frysta fiskgratänger varvades med fiskbullar ur burk, som värmdes av ensamstående (läs frigjord) mamma. Flickrummet var fullt med djurplanscher från Världsnaturfonden, vandrande pinnar och travar med biblioteksböcker. 80-talets ungdomstid luktade hårspray och folköl med pudelrock, raggarrundor och lappade jeans. De coolaste killarna körde Volvo 740 runt Hagfors, bar keps och hade lössnus som välde ut över övre tandraden. De vuxna hängde på Tupperware-partyn och blev frälsta.

Inträde 100 kronor. Fika finns till försäljning i pausen. Ingen förhandsanmälan.

Bjud med dina vänner till en underhållande eftermiddag i Strandbro bygdegård.